A Békemenet szervezői egész Európának szeretnének üzenni, szerintük végső leszámolásra készülnek a globalista erők

2021. október 17. – 10:05

Másolás

Vágólapra másolva

„Egész Európának fogja üzenni az október 23-i békemenet, hogy tömegek állnak a nemzeti önállóságot védő magyar kormány mögött” – mondta a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában Fricz Tamás, az eseményt szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) kurátora.

Szerinte az első alkalom óta most van a legnagyobb szükség egy újabb Békemenetre.

„A brüsszeli bürokrácia, a Soros-hálózat, a globalista-liberális erők, pénzügyi körök végső leszámolásra készülnek, hogy az Orbán-kormány megbuktatásával olyan életformát vezessenek be, amelyet a magyarok elutasítanak. Meg kell tehát védeni a hagyományos értékeket, az életformát, a nemzeti önállóságot, a kereszténységet, a családpolitikát, és meg kell mutatni, hogy a magyarok ellenállnak a globális elit nyomásának”

– tette hozzá az MTI szerint.

A Gazeta Polska című varsói hetilap főszerkesztője közölte, hogy akár több ezer lengyel is jöhet Budapestre jövő héten, mivel a koronavírus miatt a március 15-i ünnepségeken nem vehettek részt.

Tomasz Sakiewicz szerint a történelmi évfordulók üzenete az, hogy a magyarok és a lengyelek folyamatosan küzdenek a szabadságukért. „Ezt kell tenniük ma is, hiszen Európában veszélybe került a szabadság, a földrész legnagyobb államai le akarják tiporni a demokráciát” – tette hozzá.

A főszerkesztő a lengyel alkotmánybíróság ítéletét üdvözölve visszautasította azt a felvetést, hogy az uniós jog elsőbbséget élvezzen az alkotmánnyal szemben. A varsói alkotmánybírósági döntés után az európai vezetők kemény büntetésekről beszélnek, a hollandok azt követelik, hogy az EU alapelvével szembemenő Lengyelország egyetlen eurócentet se kapjon, írtuk korábbi cikkünkben.

A Békemenet résztvevői OV'22 felirattal ellátott válltáskát, baseballsapkát és karkötőt vásárolhatnak kedvezményes áron, mindössze 5490 forintért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!