Elszállították a Múzeum utcában elakadt autót

2021. október 7. – 09:31

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Múzeum utcában elakadt autó és az eső miatt amúgy is erősebb gépjárműforgalom következtében alakult ki a szokásosnál is nagyobb közúti torlódás, így a metrópótló autóbuszok közlekedése is lelassult – írta a Telex kérdésére a BKK Info a Kálvin tér és a Corvin negyed között csütörtök reggel kialakult forgalmi dugóval kapcsolatban.

A Telex reggel 9 körül értesült arról, hogy több tucat metrópótló busz áll sorban a Kálvin tér és a Corvin negyed között, miután egy hibás járművet órák óta nem visznek el. A környéken állt a forgalom.

A BKK Info azt közölte, hogy a hibás autót 10 óra 6 perckor szállították el, addig a BKK forgalomfelügyeleti munkatársai segítették a helyszínen a közlekedést.

Metrópótló buszok állnak sorban az Üllői úton a Kálvin térnél október 7-én reggel – Fotó: Huszti István / Telex
Metrópótló buszok állnak sorban az Üllői úton a Kálvin térnél október 7-én reggel – Fotó: Huszti István / Telex

A héten már másodszor tapasztalhatnak hatalmas forgalmi akadályokat a reggeli csúcsforgalomban a budapestiek, szerdán reggel műszaki hiba miatt leállt szinte az összes Combino villamos a 4-6-os vonalon.

A villamosokat sorba vitték vissza a remízbe, végül az összes Combinót át kell vizsgálni, délutánra azonban mind visszaállt a forgalomba.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!