Fiatal kézilabdázó a pozitív drogteszttel gázoló szlovák mercedeses egyik áldozata

2021. október 5. – 09:55

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn délre már el is fogta a rendőrség azt a 35 éves szlovák férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy Mercedes terepjáróval két óra különbséggel elgázolt egy kerékpárost Jánossomorján, egy másikat pedig Mosonmagyaróváron. A két kerékpáros egyike belehalt a sérüléseibe – a Blikk értesülése szerint az áldozat a Jánossomorjai Sportegyesület tagja volt.

A 20 éves Budai Viktória halálhíréről a JSE Kézilabda Szakosztálya a Facebookra a következőket írta: „A Jánossomorja Sportegyesület, Kézilabda szakosztálya mély fájdalommal tudatja, hogy kiváló csapattársunk, kapusunk, barátunk, Budai Viktória a mai napon tragikus körülmények közt itthagyott bennünket. Csapatunk gyertyagyújtással 2021 október 5.-én kedden este 19:00-kor a Jánossomorjai hármashalom emlékműnél tart megemlékezést. Gyújtsunk gyertyát együtt emlékére.”

A rendőrség tájékoztatása szerint a cserbenhagyót Mosonmagyaróváron fogták el az adatgyűjtés és a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése után. Vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért további mintavétel érdekében előállították. A 35 éves férfi ellen, őrizetbe vétele mellett a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon halálos kimenetelű közlekedési baleset okozásának és segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!