Schmuck: Az MTVA nem vette észre az előválasztást

2021. szeptember 27. – 13:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Schmuck Erzsébet is az ellenzéki előválasztásról szólt, amely kedden ér véget. „Bebizonyosodott, hogy az előválasztás tényleg a demokrácia ünnepe” – mondta az LMP politikusa, aki szerint annak ellenére vettek részt ennyien, hogy olykor fideszesek figyelték őket. „Ennyien megmozdultak annak ellenére, hogy az ellenzéknek nem voltak milliárdjai arra, hogy tájékoztassák az embereket a választás megfelelő részleteiről.” Schmuck is megemlítette, hogy az MTVA egyetlen hírt sem közölt az előválasztásról. „Úgy tett, mintha nem történne semmi. Nem sikerült észrevenniük az előválasztást”, így nem tettek eleget közszolgálati feladataiknak.

„Az ország nem egy narancsszínű massza, ahogyan azt önök szeretnék látni” – mondta Schmuck, aki szerint az összellenzék képes lesz a kormányzásra, ha sok is még az előtte álló feladat. „Nagyon sokaknak elegük van az orbáni rendszerből, sokan legyőzték teljesen jogos félelmüket.”

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!