Jakab: Bilincs

2021. szeptember 27. – 13:55

Másolás

Vágólapra másolva

Jakab Péter: „Nincs még egy ilyen ország” motívumra húzta fel beszédét. Adókról, EU-s források lenyúlásáról, lehallgatásokról beszélt. „Tűnjenek el a magánéletünkből és a közéletből” azok, akik semmit nem adnak, csak elvesznek. A Jobbik elnöke szerint a kormány saját „gazdagodása oltárán feláldozta a nemzetet”.

Jakab szerint szándék kérdése csupán a jelenlegi helyzetért felelősök felelősségre vonása. Ahhoz, hogy „kattanjon a bilincs, nincs szükség Brüsszelre”. A szokásos gyors tempójában Jakab az elmúlt 30 év befejezéséről beszél. „30 nap alatt 30 év mocskát nem lehet eltakarítani, de ha jó az irány, és a kapitány nem fél bilincsbe verni a bűnösöket, képes kőkeményen képviselni a nyugdíjasokat, a melósokat, fiatalokat”, akkor a nemzet tévelygése idővel véget ér. „Minden egyes nappal közelebb fogunk kerülni a modern oktatáshoz, az emberhez méltó lakhatáshoz, a nyugati fizetésekhez, az európai élethez.” „Velem rendszert is fogunk váltani, Isten engem úgy segéljen” – fejezte be kampánybeszédét Jakab.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!