Mindenkinek más érve van arra, miért is lenne a legalkalmasabb

2021. szeptember 24. – 20:08

Másolás

Vágólapra másolva
  • Dobrev Klára egyperces kortesbeszédében nemcsak erős kampányt, hanem erőteljes kormányzást ígért, szerinte ezért kell rá szavazni az előválasztáson.
  • Fekete-Győr arra biztatott mindenkit, hogy vegyen részt az előválasztáson személyesen és online is, mert a valódi korszakváltáshoz, új politikai kultúrához új emberekre van szükség, és arra, hogy ilyen emberek jelöltté válhassanak, csak most van lehetőség.
  • Jakab Péter szerint ő személyében testesíti meg a korszakváltást, és ha az előválasztók rá szavaznak, bűn többé nem marad büntetlenül Magyarországon.
  • Karácsony Gergely azt kérte, hogy Orbán Viktorhoz mérjék az előválasztók azt, akinek bizalmat szavaznak. Szerinte a kormányváltáshoz az kell, hogy a még most bizonytalanokat is meg tudják győzni, tehát egy közös nevezőt teremteni tudó kormányfőjelölt.
  • Márki-Zay Péter szerint az összefogás megszületett, de ez önmagában nem elég. Hiteles jelöltekre is szükség van ahhoz, hogy rendszerváltás követhesse a jövő évi választást. Márki-Zay mindenkit arra biztatott, hogy éljen az előválasztás lehetőségével, mert most van esély arra, hogy érdemes és hiteles jelöltek kerülhessenek szembe 2022-ben a Fidesz embereivel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!