Interjúműsorral tér vissza Bárdos András

2021. szeptember 23. – 11:25

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Új beszélgetőműsorral jelentkezik Bárdos András a HVG360-on. Az első, már pénteken megjelenő adás a korszerű iskolákról és a tanulás jövőjéről fog szólni, a vendégei Mérő László (ELTE) és Csapó Benő (SZTE) professzorok lesznek – írja a Média1.

A kérdés című, 30 perces műsor hetente jelentkezik új részekkel a HVG fizetőkapus platformján. Bárdos a tervek szerint olyan témákkal fog foglalkozni, ami leginkább foglalkoztatja a közélet iránt érdeklődő közönséget.

Bárdos András a magyar televíziózás egyik meghatározó alakja, korábban olyan médiumoknál dolgozott mint a Magyar Rádió, a Magyar Televízió, az RTL Klub és a TV2. 1998-ban ő vezette az első magyarországi miniszterelnök-jelölti vitát. 1998-ban a RTL Klubhoz szerződött, az ottani híradó munkatársa volt, majd 2002-től átvette Pálffy István helyét a TV2 Tényekben. Itt egészen 2009-ig vezette a hírműsort, valamint hírfőszerkesztőként is dolgozott. 2013 és 2015 között Hír24 címmel vezetett napi hírműsort a Story4 csatornán.

A televíziózás mellett tanított is, 25 évig volt a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) Film- és Médiaintézetének docense, 2008 óta pedig intézetvezető-helyettes volt. Tavaly az elsők között távozott a SZFE-ről, miután az egyetem alapítványi fenntartásba került.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!