A Mi Hazánk egyik politikusa feljelentette a Pécs Pride szervezőit, mert gyerekek is voltak a rendezvényen

2021. szeptember 21. – 18:56

Másolás

Vágólapra másolva

Lantos János, a Mi Hazánk képviselője feljelentette a Pécsi Pride szervezőit, mert gyerekek is megjelentek a rendezvényen – írja a 444.

A politikus az Országos Rendőr-főkapitányság Teve utcai központjánál tartott sajtótájékoztatóján ismertette, hogy pontosan milyen bizonyítékok alapján jelentette fel a szervezőket. Kinyomtatott képeket mutatott be, amelyek az első, Budapesten kívüli Pride-on készültek a hétvégén.

A felvételeken gyerekek láthatók, akik a szüleikkel részt vettek az eseményen. Lantos azzal indokolta a feljelentését, hogy állampolgári kötelessége, hogy ha bűncselekményt lát az utcán, akkor jelentse a rendőrségnek. Szerinte a Pride-on gyerekekkel megjelenni kimeríti a melegellenessé eltérített pedofiltörvényben foglalt tiltott tevékenységeket, Lantos szerint a Pride felvonulás a homoszexualitás népszerűsítéséről szól.

A képviselő a Pride szervezőit jelentette fel, szerinte nekik van a legnagyobb felelősségük abban, hogy a felvonuláson megjelenhettek gyerekek is. De azt sem bánja, ha a gyerekek szüleit vizsgálják a rendőrök, azt mondta, ezt a rendőrség dolga megállapítani, hogy hol húzódnak a felelősségi határok.

A Pécsi Pride-on a Telex stábja is ott volt, a lenti videónk a hétvégi eseményen készült.

A melegellenessé térített pedofiltörvénnyel számos anyagunkban foglalkoztunk az elmúlt hónapokban. A törvény miatt az EU kötelezettségszegési eljárást indított Magyarországgal szemben.

Ha szeretné megérteni, hogy mi az egész, kiskorúakat védő, de a homoszexualitásokat korlátozó törvény mögött a logika, miért van most ez az egész, annak pedig ezt a lenti videónkat ajánljuk, amiből kiderül minden fontos erről az ügyről, ami ahogy a videó címe is fogalmazza, nem egy újabb gumicsont, hanem a Fidesz-gép üzemanyagtartálya.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!