Pál Marci és a Freeszfe kapta a TASZ SZABAD-díját

2021. szeptember 17. – 10:19

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Harmadik alkalommal adták át csütörtökön a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) SZABAD-díját. Az elismeréssel azokat jutalmazzák, akik bátor tetteikkel, kiállásukkal egy szabadabb Magyarországhoz járultak hozzá, olvasható a civil szervezet közleményében.

A jelöltek személyére bárki tehetett javaslatot, közülük választottak ki kilencet a szervezők, majd közönségszavazással, illetve a zsűri szavazataival dőlt el, hogy kik kapják a díjakat, amiket a Stopper Úszóházon tartott gálán adtak át.

Idén Pál Márton, „A család az család” kampány elindítója kapta a közönségdíjat. A Freeszfe képviseletében Csató Kata vette át a zsűri díját, a BOOKR Kids különdíját pedig a Csörögi Tanoda munkatársai, Hárs Nóra és Kalina Yvette kapta. Ők hátrányos helyzetű gyerekeknek segítenek az iskolai tananyag elsajátításában és képességeik játékos fejlesztésében, programokat szerveznek számukra.

„Azt szeretnénk, ha a jelöltek egytől egyig éreznék, hogy hálásak vagyunk nekik. Sokszor szembesülnek nehézségekkel, mi ezt szeretnénk ellensúlyozni azzal, hogy ma este őket ünnepeljük”

– mondta beszédében Kapronczay Stefánia, a TASZ ügyvezető igazgatója.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!