Luxusrepülő-figyelő alkalmazást készített a Jobbik

2021. szeptember 17. – 11:46

Másolás

Vágólapra másolva

NERtrekker néven telefonos applikációt készített a Jobbik, amellyel a párt ígérete szerint „bárki élőben követheti Orbán Viktor kedvenc oligarchiáinak luxus magánrepülőgépes útjait”. Az alkalmazás push üzenetet küld, amint az egyik repülőgép felszáll.

Ezeket el is keresztelték: az OE-LEM felségjelű gép például Lölő Szerelmes Madara néven szerepel, de van Viktor Kedvence és Adófizetők Szégyene is. Az Útvonaltörténetre kattintva visszamenőlegesen is megnézhetjük, merre szálltak a gépek korábban.

Az applikáció Androidra innen, iOS-ra pedig innen tölthető le.

Orbán Viktor miniszterelnök március 5-i rádióinterjújában figyelmeztette az urizáló honfitársainkat, hogy a luxusnyaralásokról hozzák be a koronavírus veszélyes mutációit. „Tanganyika, Maldív-szigetek, Dubaj (…), ezeket az utakat halasszák el” – mondta a miniszterelnök. Az OE-LEM lajstromjelű magángép márciusig legalább háromszor ment a Maldív-szigetekre. Később valaki letiltatta a gép nyilvános követhetőségét.

Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek kampányáról videókban számoltunk be, aki kíváncsi arra, hogy a jobbikos Jakab Péter hogyan próbálja meggyőzni a választókat, nézze meg itt:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!