Az ügyészség keveselli a Lagzi Lajcsira kiszabott letöltendő börtönbüntetést, fellebbeztek

2021. szeptember 16. – 09:18

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az Érdi Járási Ügyészség fellebbezett Lagzi Lajcsi áramlopásos ügyében, a zenészre kiszabottnál súlyosabb büntetést kérnek – derül ki az ügyészség csütörtöki közleményéből. A zenész feleségét első fokon felmentették, az ügyészség az ő esetében azért fellebbezett, hogy megállapítsák a bűnösségét, és e szerint kapjon majd büntetést.

Bár a közlemény nem nevezi meg Galambos Lajost, azaz Lagzi Lajcsit és feleségét, mivel egy olyan „országosan ismert zenész” ügyéről szól, amelyben első fokon szerda délután hirdettek ítéletet, könnyű beazonosítani, hogy róluk van szó.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Budaörsi Járásbíróság két év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte Galambos Lajost szerdán. A bíróság felbujtóként, lopás bűntettében találta bűnösnek a Lagzi Lajcsi néven ismert művészt.

A vádirat szerint Galambos 1993-tól egyedül, majd 2000-től feleségével együtt, illegális bekötéssel áramot, vizet és gázt vételeztek szabálytalanul a mocsai ingatlanaikban, és ezzel

30 millió forintnyi villanyt, 4 millió forintnyi földgázt, valamint 16 millió forintnyi vizet használtak el úgy, hogy azért nem fizettek.

További részletek az ügy előzményeiről ebben a cikkünkben >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!