Macskafogó buszmegállót avatott Csobánkánál az MKKP

2021. szeptember 14. – 14:51

Másolás

Vágólapra másolva

Ismét egy leharcolt buszmegállót csinosított ki a Magyar Kétfarkú Kutyapárt. Ezúttal a Dunakanyar-Szentendre csoport vette kezelésbe a Csobánka melletti, Margitliget úton álló műanyag esőbeállót.

A korábban láthatóan alaposan lepusztult megállót kékre mázolták át, és a Macskafogó rajzfilm balettpatkányaival díszítették ki.

Mint arról beszámoltunk, a párt legutóbbi látványos húzása a XII. kerületi, a Goldmark utcai buszmegálló kényelmes szobává tapétázása volt.

Az MKKP számos akciót szervezett az elmúlt években, ami buszmegállókhoz kötődik. Emlékezetes, amikor Felcsúton építettek egy buszmegállót, amit le kellett bontaniuk végül és elszállítani. Az egy felcsúti megállóból aztán több lett, elhelyeztek belőle Hódmezővársárhelyen, Szombathelyen, Leányfalun és Pécsen is. Volt amelyiket ismételten el kellett bontani, mert a hatóság szerint „nem volt szabványos”.

A párt annyira beleszeretett a buszmegállókba, hogy országos buszmegálló-szépségversenyt is hirdetett, aminek a különdíját egy klotyóval ellátott váró vitte el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!