Bánthatták az iskolában, ezért lett öngyilkos egy 16 éves vajai fiú

2021. szeptember 8. – 20:00

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy ideje már látta a fián, hogy valami nyomasztja, erről beszélt az RTL Klub Híradójának az az édesanya, akinek 16 éves fia azután lett öngyilkos, miután az iskolában rendszeresen bánthatták.

„Pénteken már úgy jött haza, hogy ideges volt és mondta, hogy szólt az osztályfőnöknek, hogy piszkálják a lányok. Akkor kimondottan a lányokról árulkodott csak, de mondta az osztályfőnöknek, hogy ugyanúgy a fiúk is szokták csúfolni, de akkor a lányokkal volt problémája”

– nyilatkozta a vajai kamasz édesanyja.

Az osztályfőnök azonnal összehívta az osztályt, és beszélt a diákokkal. Otthon a nő és fia pedig abban egyeztek meg, ha Gábor hétfőn sem érzi jól magát, az anya bemegy az iskolába az igazgatóhoz.

Hétfőn a kamasz mégis elindult az iskolába, de nem ment haza időben. A telefonját nem vette fel, és az üzenetekre sem reagált, a család Gábor barátjától tudta meg, hogy nem volt órán, az anya ezután kért segítséget a rendőrségtől. A fiú holttestét végül nevelőapja találta meg egy kietlen területen.

Az ügyben az iskola igazgatója és a fenntartó sem nyilatkozott.

Van segítség!

Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!