Lebukott egy balatoni strici, egy bulihelyen fogták el a rendőrök

2021. szeptember 7. – 08:25

Másolás

Vágólapra másolva

Lebukott egy éjszakai életből ismert férfi, az 52 éves férfi zavaros ügyei felkeltették a balatonfüredi nyomozók figyelmét, aminek őrizetbe vétel lett a vége, írja a Police.hu.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányságon előkészítő eljárást rendeltek el 2020 őszén, amit 2021 júniusában nyomozás elrendelése követett, amelynek során megállapították, hogy az egyik balatonfüredi szórakozóhelyen prostitúciós tevékenységet folytatnak. Egy bűnügyi akció keretében a rendőrök 2021. szeptember 3-án éjjel a szórakozóhelyen elfogtak, majd előállítottak egy 52 éves kislődi lakost, akinél nagy mennyiségű készpénzt is találtak.

Az egyenruhások a férfi társaságában lévő személyeket is előállították és kihallgatták. A középkorú elkövető ellen kerítés bűntett, valamint prostitúció elősegítése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!