Kubatov Gábor pletykaszinten már a megjelenés előtt hallotta, hogy létezik a Borkai-videó, de erkölcsi okokból nem néz ilyeneket

2021. szeptember 4. – 13:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Mendemondákból, pletykaszinten hallott arról, hogy létezik egy videó az egykori győri polgármester, Borkai Zsolt jachtos hancúrozásáról, még a nyilvánosságra kerülése előtt, de „én erkölcsi és morális okokból sem nézek meg ilyeneket”, mondta Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója Kötcsén a 444-nek.

A lap arról a fotóról is kérdezte Kubatovot, amin a Borkai-ügy egyik gyanúsítottjával, F. Gáborral látható, aki a vallomások szerint megbízta a Borkaiékkal látható lányokat, hogy videózzák le a bulit, később pedig a felvételek terjesztésében is szerepe lehetett. Erről Kubatov azt mondta, „rendkívül kellemetlen helyzet”, de a férfi Fradi-szurkoló, aki odaült mellé egy kép erejéig, az összefüggésről nem tudott.

Azt pedig a hatóságok dolga kideríteni, hogy Czeglédy Csaba lehet-e Az ördög ügyvédje, aki most az ügy gyanúsítottja.

Korábban a HVG írt a Borkai-ügy vallomásairól, amiben az áll, hogy a Fidesz felső vezetése egy évvel a botrány kirobbanása előtt tudott a felvételekről, Kubatov Gábor pártigazgató pedig ismerte F. Gábort is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!