A jövő héten kijöhet a kórházból a kutyasétáltatáskor összeesett Schobert Norbi

2021. augusztus 27. – 11:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Jobban van a fitneszceleb Schobert Norbi egy nappal azután, hogy kórházba szállították, miután kutyasétáltatás közben összeesett. Az Update 50 éves alapító tulajdonosa a jelek szerint a jövő héten már kijöhet a kórházból.

Állapotáról felesége, Rubint Réka számolt be a Facebookon.

„Drága Mindenki!
Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem a Szerelmem, jól van. Tisztelettel és mèrhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat ,az orvosok, a kòrhàzi dolgozòk és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért! Norbi àllapota stabil. A legjobb kezekben van. Gyógyulása érdekében pihenèsre van szüksége, ezért kèrem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben!” – írta Rubint.

Az 50 éves Schobert szívbillentyű-rendellenességgel született, közel tíz éve, 2012-ben szívműtéten esett át az Országos Kardiológiai Intézetben, három évvel azután, hogy betegségére egyáltalán fény derült.

A Blikk megírta, hogy a túlsúlyról sokszor vitákat kavaróan, sokak szerint érzéketlenül, a testesebbeket sértőn nyilatkozó Schobert ekézésére kihegyezett Facebook-csoport közölte: a fitneszvállalkozó felépüléséig befagyasztják a csoport működését.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!