A korábbi évekhez képest idén kevesebben töltötték ki a kormány nemzeti konzultációját

2021. augusztus 26. – 18:01

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A járvány utáni életről szóló kérdőívet 1 millió 191 ezren töltötték ki, mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára egy Facebook-videóban.

Arról is beszélt, hogy a legtöbben postán küldték vissza, de az internetes kitöltés lehetőségével is sokan éltek. Dömötör köszönetet mondott azoknak, akik elmondták véleményüket „ezekről a fontos kérdésekről”, olyanokról, mint a járvány utáni élet vagy a minimálbér kérdése. Meg persze olyanokról, minthogy visszatérjen-e „a Gyurcsány-időszak”, melyik melegebb éghajlatra menjen ismét Soros György, illetve hogy ki mit gondol arról, hogy „Brüsszel a járvány után újra vissza fog élni a hatalmával, eljárásokat indít hazánk ellen, hogy rákényszerítse a magyarokra az akaratát”.

Az összes kérdést itt részleteztük.

Dömötör hozzátette, „most is nagyon sokan vettek részt” a konzultálásban. A Fidesz-konzultációk történetében nem ez a legnagyobb szám, a 2017-es úgynevezett Soros-tervről több mint 2,3 millió kérdőív érkezett vissza, a második hullám előtti kérdőívet 1,6 millióan töltötték ki, míg Brüsszelt több mint 1,6 millióan akarták megállítani.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!