Módosítások a Nagykörúton az autósok érdekében, ingyenes tömegközlekedés 14 év alatt – Karácsony bejelent

2021. augusztus 26. – 12:19

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Karácsony Gergely több új intézkedést is belengetett Facebook-oldalán, a részletekkel délután három órakor jelentkezik. A posztból azonban már most kiderül néhány konkrét intézkedés a fővárosi közlekedés átvariálására.

A következő pontokat írta ki:

  • ingyenes közösségi közlekedés a 14 éven alattiaknak;
  • felújítások gyorsítása a Blahán, összehangolt építkezés a rakparton;
  • alternatív útvonalak nyitása a belvárosban;
  • módosítások a Nagykörúton az autós forgalom érdekében;
  • lámpaprogram az autós közlekedés javítására.

Részletek 15 órától.

Ahogy arról több helyen írtunk, a jövő évi választások fővárosi kampányának fő csapásiránya lett a budapesti dugók kérdése. A Fidesz szerint mindez Karácsony Gergely alkalmatlanságát bizonyítja, Karácsony szerint a kormány és az előző városvezetés is nyakig benne van a dologban. Mindenesetre úgy tűnik, a fent említett pontok egy része a dugók kérdésének megoldását célozza.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom