Hétköznaponként újra hosszabb szakaszon jár az M3-as metró

2021. augusztus 23. – 17:02

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb szakaszába ért a budapesti M3-as metró felújítása, hétköznapokon így hosszabb szakaszon, Újpest-központ és a Lehel tér, illetve a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között közlekednek a metrószerelvények. Pótlóbuszra már csak a Lehel tér és a Nagyvárad tér között kell szállni. Július végétől augusztus 22-ig a vonal jelentős szakaszán, a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között közlekedtek a metrópótlók.

A BKK közleménye szerint augusztus utolsó hétvégéjén, 28-án és 29-én a szerelvények egész nap Újpest-központ és a Lehel tér között járnak, a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a korábbi hétvégéken megszokott módon, az M3-as pótlóbusszal lehet utazni. Az M3-as pótlóbusz útvonala és megállóhelyei térképes felületen a BKK FUTÁR alkalmazásban követhetők nyomon. A Göncz Árpád városközpont és a Népliget között továbbra is az 1-es villamos igénybevételét ajánlják.

A közleményben felhívják az autóval közlekedők figyelmét, hogy augusztus 23-a és 31-e között mozgó terelésekre kell számítaniuk a Váci úton, a Róbert Károly körúton, az Üllői úton, a Kőér utcában és a Vak Bottyán utcában a pótlás utáni helyreállítási munkálatok miatt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!