Meghalt a kétegyházi láncfűrészes verekedés egyik sérültje

2021. augusztus 16. – 16:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A gyulai kórházban életét vesztette az a férfi, aki a szombati, kétegyházi verekedésben súlyosan megsérült – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.

A haláleset miatt a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaságon kívül halált okozó testi sértés miatt is folytatják az eset körülményeinek a kivizsgálását, írja az esettel kapcsolatban a police.hu. A rendőrök hét férfit fogtak el, akik a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók.

Mint arról beszámoltunk, szombat délután csoportos verekedés volt Kétegyházán. Nagy erőkkel avatkozott be a rendőrség, két embert pedig súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

„Az egyik áldozatnak vascsővel verték szét a fejét, levágták több ujját. A másik férfinak az alkarját kaszabolták össze motoros láncfűrésszel”

idézte a Gyulaihirlap.hu a forrását.

A Beol.hu azt írta, két család verekedett össze. Lipták András rendőr hadnagy, sajtóreferens megerősítette a portálnak, hogy két család összevitatkozott, majd összeverekedett Kétegyházán a Nagy Sándor utcában, az eset során pedig négyen megsérültek.

A rendőrök három férfit még aznap őrizetbe vettek. Két férfit vasárnap Orosházán fogtak el, kettőt pedig hétfőn délelőtt Békéscsabán és Gyulán állítottak elő és vettek őrizetbe. A rendőrségen az a férfi is őrizetben van, aki a gyanú szerint a halált okozó sérülésért tehető felelőssé.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!