A tűzoltók kiadtak egy videót a Főtaxi épülete mellett égő hatalmas tűzről

2021. augusztus 9. – 09:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap éjjel kigyulladt a Főtaxi Kerepesi úti irodaháza mögött egy, nem a Főtaxi által használt raktárépület. A tűzoltók hétfő reggelre megfékezték a lángokat, de az oltási munkálatok még délelőtt is folytak. A tűzoltók munkájának köszönhetően a tűz nem terjedt át a Főtaxi irodaépületére és személyi sérülés sem történt. A taxiszolgáltatás zavartalanul üzemel, az utasok a megszokott módon, fennakadás nélkül rendelhetnek taxit – írja a Főtaxi közleménye.

A Fővárosi Katasztrófavédelem a Youtube-ra tett fel egy videót az éjjeli munkálatokról, alább nézhetik meg:

A Youtube-on a videó szövege a következő:

„Egy földszintes raktárépület gyulladt ki Budapest VIII. kerületében, a Kerepesi úton vasárnap este. Az épület tetőszerkezete gyulladt ki. A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a lángok eloltására, mintegy 20 tűzoltó gépjárművel közel 100 tűzoltó végezte a tűzoltást. Az épület mellett egy irodaépület áll, arra nem terjedtek tovább a lángok.

A legmagasabb riasztási fokozatot rendelte el a tűzoltás vezetője. A lángok elleni harcot jelentősen nehezítette, hogy az épület tetőszerkezete fából készült, nagyon gyorsan terjedtek a lángok. A viharos szél fokozta a tűzterjedést. Az oltás jelenleg is folyamatban van.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!