Tűz volt a Főtaxi Kerepesi úti központjánál

2021. augusztus 8. – 23:14

frissítve

Tűz volt a Főtaxi Kerepesi úti központjánál
Fotó: Olvasónk / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap este a katasztrófavédelem honlapján jelent meg az információ, hogy egy egyszintes raktárépület gyulladt ki a budapesti Kerepesi úton.

A tűzoltók egész éjjel dolgoztak, és hétfő reggelre eloltották a tüzet. A Katasztrófavédelem oldalán megjelent beszámoló szerint közel száz tűzoltó mintegy húsz tűzoltó gépjárművel vonult ki a helyszínre. Az oltást nehezítette, hogy az épület tetőszerkezete fából készült, és gyorsan terjedtek a lángok, valamint éjszaka viharos szél is volt. A tűz a szomszédos irodaépületre nem terjedt át, de a munkálatok idejére kiürítették az ingatlant.

Korábban, éjjel kettőkor a Katasztrófavédelem azt közölte, hogy több oldalról támadva, tizenegy vízsugárral megakadályozták a lángok továbbterjedését. „Az egységek megbontják a tetőszerkezetet, munkáját nehezíti, hogy az épület egy része nehezen megközelíthető. A tűzoltás idejére a szomszédos épületet kiürítették”, írták még éjjel.

Olvasónk fotója alapján egyértelmű, hogy a Főtaxi központjának közelében, egy száz évnél öregebb épületben keletkezett a tűz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!