Droggal a zsebében mászott be egy félmeztelen férfi a rendőrség udvarára, aztán elrohant, de elfogták

2021. augusztus 2. – 07:48

Másolás

Vágólapra másolva

Kábítószerrel a zsebében mászott be egy félmeztelen férfi a rendőrség udvarára, aztán elrohant, de egy rendőr utánaeredt, és végül elkapták, írja a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság udvarára mászott be egy megtépázott öltözetű férfi július 28-án délután. A zavartnak tűnő alakot a készenléti alosztály bűnügyi technikusa vette észre először.

Az egyenruhást meglátva az ismeretlen kimászott a kerítésen – nyomában a rendőrrel. A férfi többszöri felszólításra sem állt meg, de a rendőr zászlós, és a közben szintén odaérő nyomozó néhány méteren belül feltartóztatta. A férfiról kiderült, hogy külföldi, magyarul nem tud, és iratok sem voltak nála. Ezen a videón elég jól lekövethető az eset:

Az erzsébetvárosi rendőrök adatgyűjtése során hamarosan a következő történet rajzolódott ki. A Magyarországon jogszerűen tartózkodó 25 éves afgán állampolgár a Keleti Pályaudvar közelében egy kocsmában verekedésbe keveredett, táskáját és iratait hátrahagyva onnan menekült be a kapitányság udvarára. Holmija között a rendőrök néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak, ami magyarázatot adhat a férfi zavartságára.

A VII. Kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás gyanúja miatt indított eljárást, a lefoglalt anyagot szakértői vizsgálat alá vetik. A kocsmában történt verekedés ügyében garázdaság miatt külön eljárást indítottak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!