Elcsenték a futár autóját Csepelen, miközben felvitte az ételt

2021. július 28. – 07:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Csak a hűlt helyét találta az autójának egy futár Csepelen múlt héten, miután felvitte a megrendelt ételt. Pár percre őrizetlenül hagyta a nyitott autót, és a kulcsa is bent maradt, így nem volt nehéz dolga annak, aki bepattant, és elhajtott vele.

Ám az ellopott autó csodák csodájára így is meglett, három nappal később ugyanis a futár ismerőse meglátta a Határ úton, és hívta a rendőröket.

A rendőrök megállították az autót, és elfogták a 22 éves sofőrt, A. Istvánt. A férfit a csepeli rendőrök jármű önkényes elvétele miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és beismerte a bűncselekményt – olvasható a rendőrségi közleményben. Az autó utasánál kábítószergyanús anyagot találtak, emiatt külön eljárás indul ellene.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass