Öngyilkos lett a rab, aki egy győri parkolóban akart megrontani egy 10 éves kisfiút

2021. július 3. – 08:13

Másolás

Vágólapra másolva

Nyolc nappal a jogerős ítélethirdetés után a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben múlt szerdán öngyilkos lett egy rab, akit azzal vádoltak, hogy gyerekekkel akart szexuális kapcsolatot létesíteni Győr egyik parkolójában még áprilisban.

A Blikknek a férfi védője azt mondta, hogy védence „a zárkájában lévő mosdóban oltotta ki az életét. Ugyan többen is voltak a cellában, de erre a helyiségre senki nem láthatott rá, így elkerülhetetlen volt a tragédia”. A bv-őrök a férfi búcsúlevelét is megtalálták, amiben a súlyos ítéletére hivatkozott. De írásában a bíró személyeskedő megjegyzéseit is nehezményezte.

Az elsőfokú ítélet szerint a 42 éves férfi a Snapchat önmegsemmisítő üzenetküldő internetes alkalmazáson keresztül – „Boylove Boylove” és a „bboylove8” felhasználói neveken – vette fel a kapcsolatot egy férfivel, akiről korábban megtudta, hogy megrendelés alapján olyan kiskorúakat közvetít, akikkel szexuális kapcsolatot létesíthet. Az üzenetváltások során egy 10-11 éves fiút keresett.

A nyomozócsoport megszervezte a találkozót, mely során a gyanúsított az előre megbeszélt pénzösszeggel érkezett a győri helyszínre, ahol a műveleti egység elfogta. Elfogását követően a férfi beismerő vallomást tett, és az is kiderült, hogy hasonló jellegű szexuális cselekményért már korábban elítélte a bíróság.

A Keszthelyi Járásbíróság 2017-ben felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a férfit, de a próbaidő leteltét követően nem sokkal már újabb ilyen bűncselekményt követett el. A férfit jogerősen június 22-én ítélték kilenc év letöltendő szabadságvesztésre.

Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!