„Van rá bátorításom” – Boldog István bízik benne, hogy a kémiai kasztrálós módosítója bekerülhet a pedofiltörvénybe még ebben a ciklusban

2021. július 2. – 12:20

Másolás

Vágólapra másolva

Boldog István fideszes országgyűlési képviselő a mezőtúri városi tévé vendége volt, ahol pár mondatban értékelte a folyamatban lévő büntetőügyét, illetve egyik kedvenc témájával is foglalkozott: a kémiai kasztrálással.

Ahogy arról beszámoltunk, szerdán tartották a bíróságon a fideszes képviselő hivatali vesztegetési ügyének előkészítő tárgyalását, ahol Boldog és munkatársa, Fehér Petra tagadta bűnösségét, a maradék hét vádlottból viszont volt, aki teljesen, ketten pedig részben beismerték azt, amivel az ügyészség vádolja őket. Boldogra hat év letöltendő börtönt, ötmilliós pénzbüntetést és 6,6 millió forint értékű vagyonelkobzást kért az ügyészség.

Boldog a friss mezőtúri interjúban megismételte, hogy ártatlannak tartja magát, bízik a független magyar bíróságban, be fogja bizonyítani ártatlanságát, ellene politikai kampány, támadás zajlik. Szerinte ennek a támadásnak az a kiindulópontja, hogy ő bizonyos témákban túlságosan radikális volt, túlságosan kiállt a normalitás, a normális keresztény-konzervatív értékek mellett.

Elő is került az egyik ilyen radikális kiállása: a kémiai kasztrálás. Boldognak a halálbüntetés visszaállítása mellett ez is a kedvenc témái közé tartozik, hosszú ideje lobbizik amellett, hogy a pedofilokat, szexuális bűnözőket kasztrálni kellene. Most, hogy megkérdezték tőle, elégedett-e az egyébként hazai és EU-s támadásokat kapó, melegellenes módosítókkal eltérített pedofiltörvény, elmondta, hogyan is áll a dolog.

Szerinte az egész törvény a gyermekek védelméről szól, a kifogásolt, támadott módosítók is. Boldog szerint a szexuális felvilágosítás a szülők dolga, és nincs szükség arra, hogy a 18 évnél fiatalabbakat a szülőkön kívül bárki,

„mindenféle média vagy egyéb propagandával próbálja őket valamilyen irányba elvezetni”.

Boldog szerint az

„LBTQ-lobbi mindent elkövet, hogy próbálják devianciára tanítani a gyerekeinket”.

A vesszőparipájával, kémiai kasztrálással kapcsolatban pedig a következőképpen véleményezte a pedofiltörvényt:

„első lépésnek jónak tartom, de én továbblépnék, van is rá bátorításom, hogy van lehetőség arra, hogy továbblépjünk.”

Majd elmondta, mire is gondol továbblépés ügyileg: szerinte egyelőre még sem a jogrendszer, sem az egészségügyi rendszer nincs felkészülve, hogy máról holnapra bevezessük a kémiai kasztrálás rendszerét, de dolgoznak ezen.

„bizakodó vagyok abban, hogy még ebben a ciklusban ezt a módosítást be tudjuk vinni a pedofiltörvényhez”

– mondta Boldog.

A fideszes képviselőnél kezdte meg egyébként országjárását Kósa Lajos. Bodog Facebook-posztjából kiderül, hogy az ő körzetéhez tartozó Tiszaföldváron szervezett eseményen Kósa volt a vendég, egy nappal Boldog tárgyalása után.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!