Bodrogi Gyula nem is érti, hogyan kerülhetett bele a homoszexualitás a pedofiltörvénybe

2021. június 30. – 10:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Blikk újságírója az Egy szoknya, egy nadrág című darab fotóspróbáján arról kérdezte Bodrogi Gyulát, elképzelhetőnek tartja-e, hogy az előadásban szereplő, női ruhát és sminket viselő férfikarakter „propagandának” minősüljön a melegellenes kiegészítésekkel elfogadott pedofiltörvény alapján, és hogy emiatt csak 18 évesnél idősebbek látogathatnák az előadást.

A nemzet színésze a lap beszámolója szerint nem érti, hogyan kerülhet a pedofilok szigorúbb büntetését szorgalmazó szabályba a „homoszexualitás” szó. Véleménye szerint az almát sem szabad megvenni, ha rohadt gyümölcs keveredik a kosárba.

„Én ezt az egész ügyet, megmondom őszintén, nem is értem! Felnőtt emberek más felnőtt emberek szórakozásával foglalkoznak. Hát kit érdekel, hogy az egyik vagy a másik mivel....? A végén még a szenvedélyes kártyásokat vagy a lóversenyeseket büntetjük. Aki így szeret szórakozni, az így szórakozik, az úgy szeret, az úgy szeret, és ezt nem lehet összehozni szerintem a bűnözővel.

Elolvastam a törvényt, tulajdonképpen lehetne úgy venni, ahogy mondják, hogy a gyerekek védelmében született, csak nem lett volna szabad azt a szót odaírni, hogy homoszexuál. Abban a pillanatban már összekeverték az emberek.

Valaki valami nagyot tévesztett, és nem szándékos… én biztos vagyok benne, hogy azért találták ki ezt, hogy ezeket a pedofilokat kibüntetni a világból, csak valakinek eszébe jutott ezt a bolond szót oda… bele van írva, hogy homoszexuál, de ugyanabba a csomagba. Ha én almát akarok venni, akkor nem veszem meg, ha rohadt alma is van közte” – magyarázta Bodrogi Gyula.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!