Kábelátvágás miatt állt le pénteken a Vodafone internetszolgáltatása Zugló egyes részein

2021. június 25. – 10:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szerda dél óta Zugló egyes részein nem működött a Vodafone otthoni tv- és vezetékes internetszolgáltatása. Olvasónk beszámolója szerint a hiba a Laky Adolf utca, Amerikai út és Edison utca környékén élő előfizetőket érintette elsősorban.

A hiba miatt megkerestük a Vodafone-t, amelytől azt a választ kaptuk, hogy a XIV. kerület egyes részein technikai okok miatt van fennakadás a szolgáltatásaikban. A műszaki szakembereik jelenleg is a hiba elhárításán dolgoznak. „A kellemetlenségek miatt a vállalat az érintett ügyfelek elnézését kéri” – írták.

Frissítés: Egy angyalföldi olvasónk arról számolt be, hogy csütörtökön a XIII. kerület egyes részein szintén nem volt elérhető a Vodafone internetszolgáltatása, de péntek reggelre ott sikerült elhárítani ezt a hibát.

Frissítés 2: A Vodafone péntek délutáni közlése szerint két, egymástól független leállás és üzemzavar is történt Zuglóban, ami a szolgáltatásuk kimaradását okozta. „A korábbi, amely a vezetékes internet és tv szolgáltatást érintette megoldódott, azonban a mai leállás az egyik társszolgáltató kábelátvágása miatt történt” – közölte a Vodafone.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!