Pisztollyal érkezett és a teljes városvezetés kiirtásával fenyegetőzött egy férfi a gyöngyösi polgármesteri hivatalban

2021. június 16. – 19:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Késsel és pisztollyal érkezett ügyet intézni egy férfi szerdán a gyöngyösi polgármesteri hivatalba, ahol egyébként korábban két évig dolgozott. Helyismeretének köszönhetően könnyen eljutott a polgármesteri titkárságra, ahol azzal fenyegetőzött, hogy megöli a polgármesterrel együtt a teljes városvezetést, valamint végez a járási hivatal vezetőjével is.

Az MTI beszámolója szerint a férfi egyedül neveli kisgyermekét, de rendszeresen és több segélyt valamint támogatást is kap.

A férfi azt mondta, arra is felkészült, hogy önmagával is végez, ám a polgármesteri titkárság egyik munkatársnőjének rövid időre sikerült megnyugtatnia az önkormányzat volt munkatársát, aki fegyvert fogott a városháza biztonságáért felelős ügyeletes városrendészre. Miután a hivatal egy másik munkatársa el tudta venni a férfitől a kést, értesítették a rendőröket, akik rövid idő alatt a helyszínre érkeztek és lefegyverezték, majd a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra vitték a fenyegetőző férfit.

Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője annyit közölt, hogy az elfogott 46 éves férfi elszámoltatása folyamatban van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!