Padon ülő nőt és gyerekeit gázolta el egy autó Budapesten

2021. június 16. – 21:39

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy padon ülő nőt és gyerekeit gázolta el egy autós Budapesten a Pusztaszeri út és Törökvész út kereszteződésénél szerdán. A jármű áthajtott az elválasztó szegélyen, és egy kerítésbe csapódott.

Fotó: Lakatos Béla / MTI
Fotó: Lakatos Béla / MTI

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete az MTI-vel azt közölte, hogy a helyszínre két mentőegységet riasztottak. Összesen négy embert láttak el: két nőt – akik közül egyikőjüknél felmerült a csonttörés gyanúja –, továbbá két gyermeket, akiket megfigyelésre kórházba vittek. (MTI)

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom