Lilu az Instagramon állt ki az LMBTQI-közösséget támadó módosítás ellen

2021. június 15. – 20:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Lilu és Csonka András is felszólalt az LMBTQI-közösséget támadó pedofíliaellenes törvény ellen. Az RTL Klub műsorvezetője hétfőn Hlatky-Slichter Huberttel beszélgetett az IGTV-n a módosító javaslatról, és arról, hogy annak milyen hatása lehet a társadalomra, kedden pedig instagramos sztorikban fejtette ki véleményét az elfogadott törvényről.

Képek: lilugram / Instagram
Képek: lilugram / Instagram

„Ne haragudjatok, de tele vagyok indulattal. Azokért a gyerekekért, akiknek szégyellni kell az érzéseiket. Azokért a kamaszokért, akik nem mernek önmaguk lenni. Akik nem mernek boldogok lenni. Azokért, akik azért lesznek tele gyűlölettel, mert azt sem tudják, mit gyűlölnek. Mert a felnőttek átlépnek rajtuk. Mert gonoszak. Mert felhasználják őket. Komolyan sírni tudnék”

– írta Lilu.

Csonka András a Facebookon osztotta meg gondolatait. Azt írja, hogy hisz az emberségben, toleranciában, elfogadásban, de nem tud mit kezdeni a kirekesztéssel és a gyűlölettel. Hisz abban, hogy mindenkinek joga van ahhoz az élethez, amit választ, és abban bízik, hogy követői is ezt gondolják.

„Hívő ember vagyok, és az érzéseim is ehhez alkalmazkodnak. Hiszek abban, hogy mindenkinek joga van ahhoz az élethez, (…) amit Isten kijelöl neki, viszont senkinek nincs joga abba beleavatkozni. Egymást segítenünk és támogatnunk kell, másképp semminek nincs értelme! Abban reménykedem, hogy megértitek, miért írom ezeket a sorokat, abban még inkább, hogy Ti is így gondolkodtok, mert csak így lehetünk igazi közösség”

– olvasható a bejegyzésében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!