Négyes karambol Martfűnél, vonatbaleset Mezőhéken

2021. június 12. – 09:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Összeütközött négy autó a 442-es főúton, Martfű határában szombat reggel fél nyolc előtt nem sokkal. A rendőrség közleménye szerint az egyik autó be akart kanyarodni a mellékutcába, amikor a mögötte érkező kocsi nekiütközött. Átcsúszott a szemközti sávba, és másik két autónak is nekiment. Két jármű az árokba csapódott, többen megsérültek, mentők, tűzoltók és rendőrök is érkeztek a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településre.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Két szabadnapos szolnoki tűzoltó áramtalanította az autókat, de később még három szabadnapos szolnoki tűzoltó is érkezett a balesethez. A rendőrség lezárta az utat, jelenleg is folyik a helyszínelés. A Martfű irányából érkező forgalmat a régi 442-es útra, míg a Tiszaföldvár irányából érkezőket a 4628-as útra terelik.

Frissítés 10:30-kor: Alig két órával a négyes karambol után a Martfűvel szomszédos Mezőhéken is volt egy baleset, személyvonattal ütközött egy autó a vasúti átjáróban. A rendőrség megkezdte helyszínelést, a forgalmat egyelőre nem tudják terelni a korábbi baleset miatt. Az MTI beszámolója szerint az autó az ütközéstől az útszéli árokba csapódott, vezetőjét a helyszínre érkező tűzoltók emelték ki a járműből. Őt mentőhelikopter vitte el, míg vele utazó gyermekét mentőautóval vitték kórházba.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!