Blikk: Hét év börtönt kért Lagzi Lajcsira az ügyész

2021. június 8. – 19:28

Blikk: Hét év börtönt kért Lagzi Lajcsira az ügyész
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész mutatja mennyit fogyott és nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én, az előzetes letartóztatásból – Fotó: Lakatos Péter

Másolás

Vágólapra másolva

Hamarosan ítélet születhet Galambos Lajos (művésznevén Lagzi Lajcsi) ügyében, ahol a zenészt és nyolc társát áram-, víz- és gázlopással vádolják, valamint gazdálkodó szervezet részére tevékenységet végző, önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés bűntette miatt is felelniük kell, írja a Blikk.

A lap szerint kedden lezárult a több éve húzódó per bizonyítási eljárása, az ügyész több órán át sorolta perbeszédében, hogyan is történt a lopás a mocsai és a tatai lakóparkban. Végül az ügyész elmondta, hogy milyen büntetést kér a vádlottakra.

Lajcsira és feleségére, Boglárkára börtönben letöltendő szabadságvesztést kért az ügyészség, ám annak mértékére nem tett indítványt. Az ügyész hozzátette, a középmérték kiszabását tartaná célszerűnek Lajcsi esetében, amely hét évet jelent, míg feleségénél a minimum értékhez (két év) közelítő büntetésre tett javaslatot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!