A Pesti Srácok nem fizette ki a jogerősen megítélt kártérítést a DK politikusának

2021. június 6. – 17:42

Másolás

Vágólapra másolva

Lejárt a határidő, de a Pesti Srácok nem fizette ki a Gréczy Zsoltnak jogerősen megítélt kártérítést, ezért a DK politikusa úgy döntött, hogy végrehajtást kezdeményez a kormányközeli portál ellen – írja a Demokratikus Koalíció vasárnapi közleménye.

A Pesti Srácok korábban zaklatónak nevezte Gréczyt, ezért először helyreigazításra, majd kártérítés megfizetésre is kötelezte a bíróság a portált. A DK szerint „nem elég, hogy valótlanságot híreszteltek, de a rájuk kimért ítéletet sem hajtották végre. Ezért indul a következő jogi eljárás.”

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Pesti Srácok főszerkesztője, Huth Gergely májusban jelentette be, hogy a közösségi finanszírozást előszeretettel tarhálásként aposztrofáló kormányközeli lap olvasói adományokból próbálja majd meg átvészelni az őket is nagyon hátrányosan érintő idei jelentős adóemelést. Nemsokkal ezután derült ki, hogy a hozzájuk tartozó Pesti TV-nél sincs minden rendben. Májusban pénzügyi problémák miatt csúszott a kormányközeli százmilliókból indított Pesti TV alkalmazottainak kifizetése.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!