Karácsony Gergely: A Fudan-ügy a Fidesz végső és teljes erkölcsi öngyilkossága

2021. június 05. – 19:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Karácsony Gergely szerint a Kossuth téren összegyűlt tüntetők olyanok, mint a Tienanmen téri kamasz fiú, aki két szatyorral a kezében megállította a tankokat.

A főpolgármester hangsúlyozta, hogy nem a kínai emberek, nem is Kína, és pláne nem a Budapesten élő kínaiak ellen tüntetnek. A mai demonstráción a Diákváros mellett, és a Fudan egyetem ellen tüntetnek. „Amit akarunk, az a Diákváros, amit pedig nem akarunk, az az 500 milliárd forintból megépülő kínai elitegyetem; ilyen egyszerű ez” – mondta Karácsony.

Szerinte 500 milliárd forintból „csodálatos dolgokat lehetne csinál Magyarországon”, például „egyszer és mindenkorra fel lehetne számolni a gyermekszegénységet”, vagy „Jakab Péter ötvenezerszer mondhatná Kövér Lászlónak azt, hogy ficsúr a parlamentben”.

Fotó: Huszti István / Telex

A Fudan-ügy a Fidesz végső és teljes erkölcsi öngyilkossága – jelentette ki a politikus. Szerinte a Fudan-ügy „leleplezi azt, hogy minden szavuk hazugság”, és hogy a Fidesznek semmi sem szent.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!