Karácsony: A kormány sokkal gyengébb, mint amilyennek látszik

2021. június 5. – 19:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Karácsony szerint a kormány arról beszél, hogy Budapestnek sok pénze van, a vidéket kell támogatni, ehhez képest most fővárosi polgármester áll ki a Diákvárosért, ami a vidéki hallgatóknak lenne jó.

Baranyi után Karácsony is a fideszes szavazókhoz szólt. Tényleg ezt akartátok? – tette fel a kérdést. Arra kérte a kormánypárti szimpatizánsokat, gondolják át, a kormány által lekommunistázott és lelibernyákozott emberek nem állnak-e közelebb hozzájuk, mint a saját kormányuk.

Szerinte az a cél, hogy megmutassuk, nem a miniszterelnöknek van országa, hanem az országnak van miniszterelnöke. A politikus azt mondta, az a cél, hogy olyan elszántság vezesse őket a 2022-es választásokig, mint a Tienanmen téri fiút. Szerinte nekik szerencsére nem kell a tankok elé állni.

A kormány sokkal gyengébb, mint amilyennek látszik. Aki erőszakos, az soha nem lehet erős

– jelentette ki Karácsony, aki végül arra kérte az összegyűlteket, hogy vegyenek részt Fudanról szól konzultáción, vegyenek részt az előválasztáson, menjenek el szavazatszámlálónak, hogy „a legkisebb falvakban se lehessen elcsalni a választást”, majd pedig menjenek el szavazni 2022-ben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!