Két lány tűnt el szerda este, egy időben egy VIII. kerületi gyerekotthonból

2021. június 3. – 06:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szerda éjszaka két olyan eltűnés miatti közleményt tett közzé honlapján a rendőrség, amely eltűnések egymással, azok körülményei miatt alighanem kapcsolatban lehetnek. A rendőrség ugyanis egy 12 és egy 13 éves lányról is szó szerint ugyanazt írja: „június 2-án 19 óra 20 perc körül engedély nélkül ismeretlen helyre távozott egy VIII. kerületi gyermekotthonból, azóta életjelet nem adott magáról”.

A rendőrségi felhívás szerint a 13 éves Vörös Renáta körülbelül 150 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú barna hajú, szeme színe barna, eltűnésekor fekete kardigán, fekete farmernadrág és fehér sportcipő volt rajta. A 12 éves Heftner Klaudia pedig körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, szeme színe barna, eltűnésekor pulóvert és farmernadrágot viselt.

Egy harmadik rendőrségi felhívás szerint szintén egy VIII. kerületi gyerekotthonból tűnt el, de egy nappal korábban, kedden a 16 éves Vörös Katalin, aki „engedélyezett kimenőjéről nem tért vissza egy VIII. kerületi gyermekotthonba”. Róla szintén azt írják, hogy „azóta életjelet nem adott magáról”.

Aki az eltűnt gyerekekről tud valamit, névtelenül is tehet bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon, közölte a rendőrség.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!