3500 nehéz helyzetben élő család üdülését finanszírozza Mészáros Lőrinc

2021. június 1. – 10:35

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Idén is folytatja a nehéz helyzetben lévő egyszülősök és nagycsaládosok térítésmentes nyaraltatását a Mészáros Csoport, írja a Blikk. A kétszázmillió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően mintegy 3500 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől augusztus végéig a Mészáros Csoport jóvoltából.

A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels gyulai szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek. A rászorulók üdültetésének megszervezésében a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is részt vesz a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és az Egyszülős Központ is – áll a Mészáros Csoport sajtóközleményében.

Tavaly nyáron csaknem 600 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsalád nyaralhatott a Mészáros Csoport jóvoltából. Változás a tavalyi évhez képest, hogy idén már három generáció: gyermekek, szülők és nagyszülők együtt vehetnek részt a nyaraláson.

A 425 milliárd forintos vagyonával a világ 2035. leggazdagabb emberének számító felcsúti üzletember szállodalánca, a Hunguest Hotels 289 millió forintos állami kompenzációt kapott az év elején, hogy fedezhessék a járvány második hulláma miatti kieséseket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!