Egy szerencsi borász lett Koncz Zsófia új párja

2021. május 27. – 09:00

Másolás

Vágólapra másolva

Három hónappal ezelőtt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte, feljelent két lapot, amiért azok valótlanul azt állították, illetve arra utaltak, hogy Koncz Zsófia fideszes képviselő azért válik, mert vele van viszonya, most pedig újabb információk kerültek elő Koncz magánéletéről: a fideszes képviselő maga osztotta meg a Facebook-oldalán, hogy válása után ismét kapcsolatban van.

A Blikk cikke szerint új párja borász, a 29 éves, szerencsi kötődésű Varkoly Ádám, akinek az Árpád-hegyen van családi pincészete, amihez összesen 13 hektárnyi szőlő tartozik. Varkoly több díjat is nyert már boraival. Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. sz. választókerületének országgyűlési képviselője már régebb óta ismerheti a borászt, mert akárcsak ő, úgy Varkoly is tagja volt a Fidelitas helyi szervezetének – olyannyira, hogy a szerencsi Fidelitas elnöke is volt egy bejegyzés szerint. A borász is próbálkozott komolyabb pozícióval, 2019-ben indult fideszesként képviselőjelöltként az önkormányzati választásokon, de nem kapott elég szavazatot ahhoz, hogy bejusson a testületbe.

Koncz Zsófia, akit a választókerületben édesapja halála után szavaztak meg képviselőnek, egy férfinapi bejegyzése után vállalta fel a kapcsolatot. Azt írta: „Sok üzenetet kaptam a férfinapi bejegyzésemet követően, hogy egy konkrét személyről (is) szól-e a poszt – ezért úgy gondoltam a kérdésekre néhány fényképpel válaszolok.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!