Nem engedik be a bónuszbrigádos jeggyel érkezőket a Flippermúzeumba

2021. május 25. – 14:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ne vegyetek Flippermúzeum-jegyet a Bónusz brigádtól!

– szólítja fel követőit a Flippermúzeum közösségi oldala.

Felhívtuk a múzeumot, miért tették közzé a tiltást. Mint az egyik tulajdonos elmondta, böngészés közben talált rá egy oldalra, amin a Bónusz Brigád 3500 forintért kínál kötetlen napijegyet a múzeumba.

Csakhogy, mint hozzátette, a Flippermúzeum és a Bónusz Brigád között mindössze 2016-ig tartott az együttműködés. Igaz, hogy a Bónusz Brigád 2018-ban is megkereste javaslatával a múzeumot, azt azonban elutasították.

Kedvezményes jegyekre szólt az akkori ajánlatuk, mi ezt nem igényeltük, jelenleg semmilyen szerződés, megállapodás nincsen a jegyeink értékesítésére, mondták lapunknak a múzeum részéről. A hirdetésről nem konzultált velük a Bónusz Brigád, egyszerűen csak megjelent az oldalukon.

A Bónusz Brigád kifogásolt oldalán többek között a következő áll: a Flippermúzeum a világ vezető utazási site-ján, a Tripadvisor-ön gyakorlatilag megnyitása óta Magyarország legnépszerűbb múzeuma. A gyűjtemény összesen több mint 140 szabadjátékra állított, játszható géppel rendelkezik, az első hagyományos gépektől kezdve a modern flipperekig.

Kerestük volna telefonon a Bónusz Brigádot, de korábbi, üzletkötői számuk már nem él, a hivatalos ügyfélszolgálati vonal „a kialakult helyzet miatt” fel lett függesztve. E-mailen küldött kérdéseinkre eddig nem válaszoltak, amint válasz érkezik, frissítjük a cikket.

Frissítés:

A Bónusz Brigád az InterTicket-tel (www.jegy.hu) van szerződésben, így amennyiben az ő kínálatukban elérhető a Flippermúzeum ajánlata akkor nálunk is megjelennek. Cégünk kizárólag a jegyértékesítő rendszert biztosítja

– írta válaszában a Bónusz Brigád. Hozzátették: az valóban igaz, hogy a Flippermúzeummal nem vagyunk szerződésben, de ez igaz az összes többi Kultúra fül alatt megtalálható helyre.

Lezárult a csődeljárás és talpon maradt a Bónusz Brigád honlapját üzemeltető vállalkozás, amelynek a hitelezők felé csak a tartozás felét kell kifizetnie, hét év alatt, írta a Blikk a céggel kapcsolatban 2020 év végén. Korábban már megjelent a sajtóban, hogy a helyzet kialakulását a koronavírus-járvány mellett rossz vezetői döntésekkel is magyarázták. A csődegyezséggel befejeződött a Bónusz Brigád mögött álló cég csődeljárása és a vállalkozás tovább működik

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!