Kamion tarolt le rendőrautókat az M1-esen, 8-10 kilométeres volt a dugó

2021. május 15. – 07:34

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 89-es kilométerszelvényében, a Győr felé vezető oldalon, közölte a rendőrség szombat hajnalban. A baleset a komáromi lehajtó közelében, attól néhány kilométerre nyugatra történt.

Frissítés: Az Útinform tájékoztatása szerint a baleset és az azt követő útlezárás miatt még szombat délelőtt 10 óra körül is 8-10 kilométeres volt a dugó az autópályának ezen a szakaszán. A rendőrök a helyszínelést 11 óra 50 perckor befejezték, az úttest valamennyi sávja felszabadult, a forgalom zavartalanul haladhat.

Az érintett szakaszon 7 gépjármű ütközött össze, amely során a rendőrségi tájékoztatás szerint hat személy megsérült. A Balesetinfó azt írja, kamion tarolt le rendőrautókat. A rendőrök egy korábbi baleset helyszínelését éppen befejezték, amikor a MAN márkájú kamion sofőrje letarolt több járművet, köztük rendőrautókat is.

Fotók: Police.hu Fotók: Police.hu
Fotók: Police.hu

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a pályát teljes szélességében lezárták. A forgalmat a 85-ös kilométerszelvénynél, a Komárom és Kisbér csomópontnál terelik le a pályáról, ahová a 93-as kilométerszelvénynél Concónál lehet visszatérni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!