Szabadidejét töltő őrmester okozott meglepetést a Thököly úton

2021. május 1. – 11:45

Másolás

Vágólapra másolva

Péntek délután nem sokkal hat óra előtt épp a szabadidejét töltötte a Készenléti Rendőrség megbízott járőrvezetője, Jámbor Alex őrmester, amikor egy gyanús férfira lett figyelmes a VII. kerületben egy Thököly úti üzlet előtt. Az esetről beszámoló police.hu szerint az illető nejlonzacskóba csomagolt, zöld, kábítószergyanús anyagot mutatott egy másik férfinak, majd együtt bementek egy kapualjba.

Az őrmester szolgálatba helyezte magát, és intézkedés alá akarta vonni őket, mire mindkettő megpróbált elfutni. A rendőr néhány méter után utolérte azt, akinél a gyanús anyagot látta. Ő továbbra sem volt együttműködő, hirtelen a zsebébe nyúlt, a rendőr erre elővette a gáz-és riasztófegyverét, amelyet engedéllyel tartott magánál.

„A határozott fellépésnek köszönhetően megtört az ellenállás” – írja a police.hu. Az őrmester értesítette a kollégáit, és előállították a kerületi rendőrőrsre az 57 éves, külföldi férfit, akinek a farmerzsebében nejlonzacskóba csomagolva végül 1.26 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. A gyorsteszt azt mutatta, hogy fogyasztott is kábítószert.

A férfi ellen kábítószer birtoklása miatt indítottak büntetőeljárást.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!