Zuglói gyilkosság: két és fél éves gyerekük előtt szurkálta össze volt feleségét

2021. április 27. – 20:38

frissítve

Zuglói gyilkosság: két és fél éves gyerekük előtt szurkálta össze volt feleségét
Letakart holttest a Füredi utcai lakótelepen – Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Kisfiával töltötte volna a hétvégét az a férfi, aki a gyanú szerint szombaton ölte meg feleségét a nő kocsijában, gyerekük szeme láttára, derült ki az RTL Híradóból. Az anya két és fél éves kisfiukat vitte láthatásra, amikor férje féltékenységből összeszurkálta. A nő próbált menekülni, de néhány méter után az utcán összeesett, és meghalt.

A Híradó információja szerint a válófélben lévő pár már megegyezett abban, hogy az apa mikor láthatja a közös gyereküket. A nő szombaton azért találkozott volt párjával, hogy kisfia az apjával tölthesse a hétvégét. A gyerek a kocsi hátsó ülésén ült, amikor apja beült az édesanyja mellé. Ezután kezdtek vitatkozni, majd a férfi megkéselte feleségét. Azért támadt rá a nőre, mert az újra elmondta neki, hogy el akarja hagyni.

Mivel fennállt a veszélye annak, hogy a külföldi férfi megszökik, ráadásul konkrét adat volt arra is, hogy megpróbálta veszélyeztetni a bizonyítást, ezért a bíróság – az ügyészi indítvánnyal megegyezően – ma elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Van segítség!

Ingyenes és a nap 24 órájában hívható az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat a 06-80-20-55-20-as telefonszámon, ahol segítenek a kapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, a prostitúció és az emberkereskedelem áldozatainak. A NANE Egyesület is működtet segélyvonalat bántalmazott nőknek és gyerekeknek, valamint a nekik segíteni vágyóknak. Ez a 06-80-505-101-os számon hívható anonim módon, ingyenesen, hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerdán 12 és 14 óra között. Az Ökumenikus Segélyszervezet online kínál anonim tanácsadást, a részletekért keresse fel ezt az oldalt. Ha kifejezetten jogi természetű kérdései vannak kapcsolati erőszakkal összefüggésben, a Patent Egyesület jogsegélyszolgálata szerdánként 16 és 18 óra, valamint csütörtökönként 10 és 12 óra között hívható a 06-70-220-2505-ös számon.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.