Összeverekedett két ember egy csepeli buszon, sajtóinformációk szerint maszkviselés miatt

2021. április 18. – 16:42

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Összeverekedett két ember vasárnap dél után nem sokkal a 148-as buszon Csepelen. A Csepel.info egy állítólagos szemtanútól származó információi szerint azon vesztek össze, hogy egyikük, aki éppen szállt fel a buszra, nem megfelelően vette fel a maszkot.

Az incidens tényét a BKK és a Rendőrség is megerősítette kérdésünkre, de arról egyikük sem adott információt, hogy valóban maszk miatt verekedtek-e, sem megerősítés, sem cáfolat formájában.

A BKK annyit írt, hogy „valóban történt egy utasok közötti incidens az említett járaton, de mivel a helyszínen rendőri intézkedés történt, ezért az eset körülményeiről ők jogosultak nyilatkozni”.

A rendőrség pedig azt közölte, hogy a buszon az említett időpontban két férfi szóváltásba keveredett, „az egyik férfi többször megütötte a másikat, majd a buszvezető felszólítására az elkövető a Papírgyár utcai megállóban a buszról leszállt. A férfit a rendőrök néhány percen belül elfogták, és súlyos testi sértés kísérlet elkövetése miatt előállították a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra” – áll a rendőrség válaszában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!