Mesterházy Attila szerint butaság, hogy ő lenne a Fidesz MSZP-s vamzere

2021. április 15. – 18:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Ez butaság” – nyilatkozta csütörtökön Mesterházy Attila a Magyar Hangnak, miután Fekete-Győr András a Partizán interjújában kijelentette, hogy „Mesterházy Attila = Fidesz”. A szocialista politikus a lap megkeresésére azt mondta, meglepődött a kijelentésén, ugyanis soha életében nem beszélt személyesen a Momentum elnökével.

A Gulyás Márton-féle Partizán csütörtök délután tette közzé azt a rövid részletet a Fekete-Győrrel készített, péntek este megjelenő interjújából, amelyben a fenti állítás elhangzik. A házigazda ezen a ponton visszakérdez, hogy úgy érti-e, Mesterházy Attila a Fidesz vamzere az MSZP-ben, mire Fekete-Győr úgy felel: „Hát az elmondások szerint igen.” (Vagyis nem állítja, hogy magától Mesterházytól értesült volna a vamzerségről.)

Az alig több mint félperces videóban Fekete-Győr András ezután „abszolút no-go-nak” nevezi, hogy Mesterházy a közös ellenzéki listán szerepeljen, majd azt is mondja, hogy ha nem online lesz az ellenzéki előválasztás, akkor „benne van a pakliban”, hogy a Momentum nem vesz részt azon. A Magyar Hangnak adott nyilatkozata alapján Mesterházy mindenesetre úgy tervezi, hogy indulni fog a 2022-es választáson.

A Partizán pénteken megjelenő interjújának előzetesét itt lehet megnézni:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!