Két új szóvivője van a Fidesznek

2021. április 13. – 15:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője és Zsigó Róbert, a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára ezentúl Fidesz-szóvivői feladatokat is ellátnak, áll Hollik István, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség kommunikációs igazgatójának közleményében.

Horváth László 1990 óta többször volt országgyűlési képviselő a Fidesz színeiben, 1990 és 1992 között pedig az SZDSZ-ben politizált. 2011 és 2012 között a nemzeti lovas stratégia előkészítésére és végrehajtására kinevezett miniszterelnöki megbízott volt, majd 2012 és 2013 között Heves megye gazdasági fejlesztésének koordinálására kinevezett miniszteri biztos. 2014-től az Interparlamentáris Unió Magyar–Mongol Baráti tagozatának elnöke.

Horváth László – Forrás: a képviselő honlapja
Horváth László – Forrás: a képviselő honlapja

Zsigó Róbert, jelenleg a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára, 1998 óta Baja és térsége egyéni országgyűlési képviselője, 2010 és 2014 között Baja város polgármestere. 2013-tól szóvivői feladatokat is ellátott a Fideszben, melynek során a legnagyobb feltűnést akkor keltette, amikor Rytkó Emíliát, az OVI korábbi elnökét kommunista spiclinek nevezte.

Zsigó Róbert – Forrás: a képviselő közösségi oldala
Zsigó Róbert – Forrás: a képviselő közösségi oldala

Zsigó és Horváth főnöke Hollik István, a párt kommunikációs igazgatója, valamint mellettük dolgozik Halász János, a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!