Kitüntették a tanárt, aki lebuktatta a rábízott kislányok után leskelődő kukkolót

2021. április 11. – 08:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A sapkájába rejtett kamerával filmezte egy férfi az öltöző kislányokat a Mosoni-Duna holtágánál Győrben. A kukkoló most már előzetes letartóztatásban van, miután egy táboroztató tanár, Kovács Albert lebuktatta és kihívta rá a rendőröket.

A Blikknek mesélt az esetről a tanár, Kovács Albert, akit a győri polgármester, Dézsi Csaba András ki is tüntetett. A tanárnak gyanús lett a fülke körül ólálkodó alak, aki egy sapkát rakott a földre, félig becsúsztatva a fülke alá. Megszólította, mire a férfi azt hazudta, hogy csak ő is öltözni szeretne, a fülke megüresedésére vár. De nem volt nála más ruha, csak a sapka. A tanár próbálta elkérni tőle, aztán, mikor tiltakozott, kikapta a kezéből, és előkerült a kamera.

Azt mondtam neki, hogy vagy megvárja a rendőrséget, vagy el is futhat, de akkor rosszabbul jár – mondta a Blikknek Kovács Albert.

A rendőrök később 57 olyan felvételt találtak a kukkoló laptopján, amit hasonló módszerrel készíthetett 2019 és 2020 nyara között, de volt több mint száz máshonnan szerzett, letöltött gyermekpornográf képe is. Az ügyészségi szóvivő szerint hamarosan vádat emelnek az ügyben, a férfira, mivel üzletelni nem üzletelt a képekkel, 1-5 év büntetés várhat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!