Megszólalt a hamburgerezésért feljelentett mentődolgozó

2021. április 9. – 09:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Meghatotta a társadalmi összefogás Buvár Mariann mentőápolót, aki társával húsvétkor egy rövid időre megállt hamburgert venni Budapesten, amit egy férfi a mentőszolgálatnál tett bejelentésében sérelmezett. Ezután több hamburgerező és más szolgáltató, köztük egy gíroszos tulajdonosa is ételfelajánlásokat tett a mentősöknek, de kiállt mellettük Győr polgármestere, dr. Dézsi Csaba András is.

Az eredeti hírről az Országos Mentőszolgálat számolt be. Azt írták, hogy lakossági bejelentés érkezett a fővárosi mentőkhöz az ünnep alatt, amiben egy férfi azt sérelmezte, hogy két, szolgálatot teljesítő mentős megállt egy utcában, és ebédet vásárolt. A férfi szerint hosszú percekig álltak ott, ám a mentő fedélzeti számítógépe alapján valójában mindössze 1 perc 51 másodpercet vett igénybe a vásárlás, és az ételt nem is tudták megenni, csak később, mert riasztást kaptak.

Buvár Marianna most az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán mondta el, hogy

„(…) az esetnek komoly következményei lettek. Szerencsére nemcsak a mentők főigazgatója, hanem a társadalom nagy része is kiállt értem. Sőt, jólelkű büfések, gíroszosok, pizzériák, éttermek biztosítottak engem és több mint nyolcezer bajtársamat támogatásukról. Nagylelkűségüknek köszönhetően ma már kedvezménnyel vagy teljesen ingyen hamburgerezhetünk abban a húsz percben, amiben ez szolgálat alatt lehetőségünk van. Ígérem, ahogyan eddig is, úgy ezután is helyt állunk bajtársaimmal és számíthattok ránk a jövőben is. Köszönöm.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!