Bedrogozva, forgalommal szemben kocsikázott az M1-esen egy ácsi férfi

2021. március 20. – 08:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy pár kábítószer hatása alatt szemben hajtott a forgalommal az autópályán Bábolna térségében kedden, áll a Magyar Közút közösségi oldalán.

A pár ráadásul az egyik benzinkútra is behajtott – nagy ívben balra lekanyarodva -, ahol a kút shop-jának is nekiment az autójával. Majd folytatták útjukat továbbra is szemben a forgalommal a leállósávon.

A 35 éves férfit és a 43 éves nő ismerősét végül Tata térségében állították meg a rendőrök egy pihenőben. A két személy ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség ezen kívül még közúti veszélyeztetés miatt indított ellenük eljárást.

Az eset során nem történt baleset a pályán és a shop-nál sem sérült meg senki. Az ámokfutást három kamera is rögzítette.

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön egy bolgár férfi ismételte meg a mutatványt, ezúttal az M5-ös autópályán. Ellene könnyű testi sértés miatt indult eljárás, miután a 157-es kilométerszelvénynél összeütközött öt szabályosan közlekedő autóval.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!