A 168 Óra lett a Bloomberg magyar partnere

2021. március 16. – 10:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés 13:35-kor: A 168 Óra lett a Bloomberg magyar partnere. Ezt a lap tulajdonosa, Milkovics Pál erősítette meg a Média1-nek, miután kikerült egy fotó a 168 óra következő számának borítójáról, amelyen már szerepel a Bloomberg logója is. Milkovics szerint a fotó is vals, azon tényleg a következő címlap szerepel.

Korábban írtuk: Több hónapos előkészületek után belép a magyar médiapiacra a világ legismertebb médiamárkáinak egyike, a Bloomberg News – értesült a Média1.

A lap szerint a Bloomberg több magyarországi lappal (például a HVG-vel és a 24.hu-val) is tárgyalt, és talált is magyar partnert a magyar nyelvű tartalmak megjelenítéséhez, illetve ahhoz, hogy Magyarországon is készüljön bloomberges tartalom. A megállapodás szerint nemcsak írott, de videós anyagok is készülhetnek.

A Média1 szerint akár már a héten is megjelenhetnek magyar nyelvű Bloomberg-tartalmak.

Az 1981-ben alapított Bloomberg hírügynökség a nevét Michael Rubens Bloomberg üzletemberről és politikusról kapta. A hírei ma a Bloomberg Terminalon, a Bloomberg saját tévécsatornáján és két nyomtatott lapján kívül a Bloomberg.com-on érhetőek el.

Ahogy arról a Telex is beszámolt, a német közszolgálati Deutsche Welle áprilistól szintén jelentkezik majd magyar nyelvű tartalmakkal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!